UCAPENDEK SI ARNAB GEMOK 160616

Assalamualaikum

I DID IT!! 

Alhamdulillah~after several (failed) attempts of ke-noob2-an seorang blogger suam-suam kuku ini, I finally managed to revamp the look of my blog. So, how do you like it?? =D

Hope you guys are just as excited as me regarding this new look. 
Hoho~tried to make my blog more eye-friendly and minimal. Dengan harapan orang tetap singgah walaupun takde entri baru. Ahahahahahh~

Anywaysss, di kesempatan ini, saya ingin mengucapkan SELAMAT MENJALANI IBADAH RAMADHAN kepada semua bloggerMoks yang beragama Islam. Jangan lupa bayar zakat kaysss~

InsyaAllah soon (please percaya this time =P), I will upload an entry regarding my trip to Melbourne, Australia last month. It was a very fun journey and I have to say that apart from my beloved country, Malaysia, Australia might just be a nice option as a country to reside in (we never know right).
Waah gitu. Statement berani tu. Nak tahu kenapa, kita tunggu entri pasal trip tu kays.

Salam menggemok. Toodles~

Assalamualaikum and Have a nice day.


Comments

  1. Lama tak singgah blog hang :)
    Main cantik..nnt story bout journey p Melbourne okies ~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nyawwwwwwhhh~thanks sweet mommy-to-be. InsyaAllah nanti aku up kan entry pasal trip tu secepat mungkin. Gittewwww~ >.<

      Delete

Post a Comment

Popular Posts