Skip to main content

UCAPENDEK SI ARNAB GEMOK 151014

Assalamualaikum

Have you guys ever feel trapped, suppressed and restrained from being your own self?
Have you guys ever feel like being forced to be someone else and not being given the chance to shine in your own way?
And, have you guys ever feel like just leaving everything behind and don't even give a freak about any of em?

Three Yes's would have been the summarize of my life currently.

It's not like I didn't try. It's not like I didn't improve. It's not like I didn't make any changes.
It's just that no matter how hard I try to improve and change, things always turned out the same (at least from what I see as of now).

I know I'm not perfect and may not be as good as many of those who have already excelled in their own ways but I also know I'm not as bad as what they perceived me as. 

I'm not sad. I'm more on the angry side. 
Because as things building up, I'm not sure for how long I can still bear with all these craps. 

I'm not seeking for praises or popularity because to me, those are all superficial and reflect how fake human can be. and it's just disgusting.
It irks me every time I see people who do not deserve respect and gratitude, being idolized as if they are the best and the most perfect role model for everyone. 
Yes, everyone has their good sides but at the same time, cannot run from making mistakes which is why we should not be judgmental and act as if we are God who can label people as we want.

Seriously, I couldn't care less anymore of what's gonna happen because predicting is like hoping, And hopes always lead to frustration which sucks. 

The only thing that I'm worried of right now is what if as time goes by and I'm still stuck in current situation, I'll be losing my real talents and potentials. 

That would be a HUGE waste. 

Salam menggemok. Toodles~

Assalamualaikum and Have a nice day.


Comments

  1. I used to be in your shoes. Not anymore now. With time, you will find your own path out of these things. I wish you luck. Love.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks babe~
      Looking forward for the day I can spread my wings and show my real talents (AND being appreciated).
      InsyaAllah soon. ^^,

      Delete

Post a Comment

Popular posts from this blog

43rd: CORET KURSUS KADET PTD (5/GRAND FINALE)

Assalamualaikum
Diam tak diam, it's been more than a year ever since I last updated my blog. Yes, you read it right. More than a YEAR (jadah, blogger apa update blog setahun sekali. Choiii~).
So many things have happened to me during 2015 until now. And I don't think there'll be any single post which is long enough to cater everything that I direly wanted to tell you guys. Seriously, if I can, I would loooooove to write a heck of a long post that'll make you guys wanna curse me, yet at the same time, wanna read it alllllll the way till the end (confident tu penting yaww~).
My writing style might have changed due to my current lifestyle (chewahh~cakap nak dramatik je kan). Actually what I'm tryna say is that, I no longer have the time (READ: sebenarnya malas. Lalala~) to sekejap italic, sekejap un-italic kan my font based on the language that I use. Therefore, pandai-pandai laa korang classify kan bahasa Malaysia ke bahasa Inggeris ke bahasa Sanskrit ke yang saya g…

21st: APA YANG LELAKI FIKIR TENTANG PEREMPUAN?

Assalamualaikum

Nak Kad Raya Special dari Si Arnab Gemok?? Klik sini --->Kad Raya Istimewa Si Arnab Gemok
Nak Hadiah Misteri yang Special?? Klik sini --->GA By Si Arnab Gemok

Rasa macam serius plak topik entri kali ni. 
Sebenarnya saya bukan suka sangat cakap pasal perbezaan. Tak kisah laa perbezaan antara pangkat ke harta ke darjat (antara dua darjat??) ke bangsa ke agama ke, and in this case, gender. Sebab bagi saya, kita semua homo sapiens (and some of us homosexual. What to do~ *angkat bahu*) and basically kita semua sama sahaja. Takde apa yang buat kita lebih istimewa, melainkan hanya dari view Tuhan je yang Maha Mengetahui taraf atau standard sebenar kita. 

Maksud saya, hanya Allah yang layak menghakimi kita semua.
Jadi mengapa masih wujud sesetengah golongan yang suka double standard, pilih bulu, dan juga rasa superior/memandang rendah kat others?? Dah bagus sangat ke mereka yang "pandai" menghakimi ni (mohon para Hakim jangan terasa) ??


Sumber: sodahead.com
Apa yang…

28th: SI ARNAB GEMOK WENT PTD INTERVIEW

Assalamualaikum

Helloooooooooooooooooooooooooooooooooooooo semua!!!
I know, I know. It's been a while~harap korengs semua masih belum lagi melupakan kewujudan Si Arnab Gemok di sini. 
Maafkan saya di atas ketiadaan entri baru sepanjang saya berhibernasi (adalah dalam hampir sebulan jugak. Ya Allah~lamanya. Maaf, maaf *tunduk laju-laju*)

Sebenarnya saya bukan berniat untuk mendiamkan diri mahupun bermalas-malasan mengabaikan blog saya ni. Saya sayang okay blog saya ni, apatah lagi para pembacanya (gittewww~). 
Walaupun kadang-kala terpaksa (Read: TERpaksa) hiatus selama beberapa ketika tapi itu tak bermakna saya cuba melarikan diri dari tanggungjawab. Ewah~tanggungjawab katanya!!

Buat pengetahuan umum (formal tak?? Kita ambil mood tajuk entri ni dari awal-awal kays), sekitar seminggu ke dua minggu yang lepas, saya banyak (banyak ke????) menghabiskan masa saya dengan menelaah dan menambah ilmu pengetahuan dari segi kenegaraan dan isu-isu semasa negara dan juga global. Waah, intelektual su…