Skip to main content

Posts

Showing posts from June, 2014

40th: CORET KURSUS KADET PTD (2)

Assalamualaikum Hai orang-orang kampung, saya punya perkhabaran indah buat semua (ke??). Kursus Kadet PTD akan dipendekkan dari 14 bulan kepada setahun sahaja. Yeayyy~ Kan saya udah bilang, perkhabaran baikkk punya. Ehehehehh~sekurang-kurangnya baik buat saya dan sekalian kadet laa. Hellooo~korang tahu tak betapa kitorang mengcounting daysnya kat sana saban hari. Penat ok. Tu blom cerita pasal rindu kat family and our beloved ones lagi. Korang apa tahu. Apapun, enjoy tetap enjoy. Hari-hari kat sana mana pernah yang tak dipenuhi dengan gelak tawa gilalalah, bak kata Stacy, "Tak sabar nak jadi gila." Cakap punya cakap, baru sedar, eyh, dah lebih dua bulan rupanya saya tak update blog ni. Ehehehehh~maap le awak-awak semua. Kita busy laa pulekss sejak dua menjak ni. Ni pun dapat kesempatan nak menulis blog sebab (jengjengjeng), sama seperti dua bulan lalu, saya on MC. What? Seriously, again?? Ye, serius. Sekali lagi saya diberi cuti sakit  yang agak panjang (hampir 2 minggu) da…