Skip to main content

Posts

Showing posts from March, 2014

38th: PERSIAPAN KURSUS KADET PTD

Assalamualaikum Seperti yang dapat kita sama-sama perhatikan, memang entri ni datangnya selepas hampir sebulan entri yang lalu. Kesibukan membuat persiapan kursus Kadet PTD (yang bakal tiba kurang 2 minggu dari sekarang *tarik nafas panjang-panjang*) telah menyebabkan saya kekurangan masa (dan tenaga) untuk berkongsi cerita-cerita baru. Gittewww~cerita-cerita baru katanya. Ok laa~kali ni saya cuma nak mintak tolong semua orang sama-sama go through items yang saya dah beli dan juga nanti kita sama-sama check apa yang masih belum dan perlu dibeli. Yelah, nak jadi anak perantauan semula setelah hampir 2 tahun tinggal kat rumah bukan senang. Kang ada je barang yang terlupa nak belilah, tertinggallah, dan dan dan (paling confirm), terlebih beli. Biasalah kan. Overexcited. 




Secara kasar pun dah boleh nampak, ni kebanyakannya barang-barang nak pergi? Nak pergi?? Nak pergiiii??
Ye betul. Nak pergi camping.
Nanti saya bakal menghadapi pengalaman pertama (Baca: PERTAMA) berkhemah dalam hutan. …