33rd: SELAMAT TAHUN BARU 2014

Assalamualaikum

Rasanya sayalah blogger paling "awal" sekali wish Selamat Tahun Baru 2014 kat korengs semua kan??
Maafkan saya. Pucuk rebung laa katakan. Baru nak berjinak-jinak. Selama ni tak pernah ada blog so tahun baru kali ni laa pertama kalinya nak wish Selamat Tahun Baru kat bloggermoks dan readers semua.

Yup, this is my first time celebrating new year as a blogger. And I am so delighted to have all of you guys together with me. Tahun lepas, takde 183 orang (setakat masa menaip entri ni) bloggermoks yang menyokong penulisan dan sanggup pula membaca/mengomen bebelan (a.k.a karutan. Read: BUKAN carutan) saya. It has only been not more than 9 months of the existence of this blog but I have already felt the love and unconditional supports from all of you guys. I am totally blessed. Alhamdulillah~

As of 2014, I am pretty sure my life will be much busier than before. Macam yang korengs semua tahu (from my previous Ucapendek entry), saya dah dapat kerja dan akan mula berkursus di INTAN mulai bulan depan. But worry not, I will never ever (ever getting back together~weeeee) neglect my responsibility as a blogger and most of all, I shall never let my bloggermoks and readers down. I promise, insyaAllah~
From time to time, I will keep on updating this blog with interesting and informative entries for korengs.

Oh ye, mutu bahasa juga akan dipertingkatkan. I will try my best to avoid "bahasa rojak". Ye, rojak memang sedap, tapi hanya kalau dimakan. Bila di "mutate" kan ke dalam penggunaan bahasa blog, nampak kurang berkualiti, bukan? 
I will do my best to make complete sentences with either "bahasa Melayu" or English only, and not both in one same sentence. InsyaAllah~

Then, I will try my best to update this blog, at least, 4 times (once every week) each month. Jadi korengs takkan rasa dianaktirikan lagi ok. Ekekekek~

Saja taknak buat senarai satu per satu azam tahun baru sebab taknak nampak ketara sangat apa yang dijanjikan. Ahahahahh~

Apa pun, harapan saya moga korengs takkan penat, letih, jemu, menyampah, meluat, dan yang lebih kurang begitulah, terhadap blog saya ni. 
Here, feel the love from me. Nah~ <3 <3 <3 <3 <3

Saya mengambil peluang ni (walaupun dah agak macam kapal terbang "delay") untuk mengucapkan Selamat Tahun Baru 2014 buat bloggermoks dan readers semua. Moga tahun ni lebih bermakna, lebih penuh barakah, dan membawa lebih rezeki buat kita semua. InsyaAllah~

Sumber: www.rockingwallpaper.com

Salam menggemok. Toodles~

Assalamualaikum and Have a nice day chuolz!!!


LIKE WHAT YOU SEE? THEN FOLLOW MY BLOG !



Comments

  1. owhhh awal nye ko wish happy new year.. hahaha... happy new year beb... hope your wish come true... ^_^

    jemputla pegi kedai online ak.. hahahaa... okbai <3 Xoxo

    ReplyDelete
    Replies
    1. Menusuk kalbu sangat komen kau.
      Ahahahahah~
      Kau jangan jemput aku bab2 perabeh duit ni, kang laju je aku sampai kang. Lol

      Delete
  2. selamat tahun baru...smoga xtrlambat lg..hee. :) moga tercapai hajat mnjadi blogger yg baik...hihi.amin

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts