Posts

Showing posts from December, 2013

UCAPENDEK SI ARNAB GEMOK 281213

Image
Assalamualaikum

Alhamdulillah alhamdulillah alhamdulillah~
And rasanya nak sebut "Alhamdulillah" sampai pagi esok pun tak cukup untuk menggambarkan how thankful I am to Allah right now. 

Yes, once again, alhamdulilllah my prayers have been answered by Allah in the most beautiful way.
Sesungguhnya Allah itu Maha Adil dan Maha Pemurah.



Beribu riban ratus juta billion trillion THANKS to everyone (family, friends, strangers yang baik belaka) yang telah mendoakan kejayaan saya. InsyaAllah~with this, saya takkan menghampakan chuolz semua. Saya akan buat yang terbaik.

Official details, kita sama-sama tunggu ketibaan surat rasmi daripada SPA okies~
Awal-awal bentang karpet merah untuk abang posmen. Ekekekekk~ ^^,

Salam menggemok. Toodles~

Assalamualaikum and Have a nice day chuolz!!!



32nd: MY BFF'S WEDDING EDISI PHOTOBOOK

Image
Assalamualaikum

Macam yang telah saya war-warkan last month, two of my friends and I have embarked on a journey (waah, macam The Hobbit plak kan) to utara to attend my best friend's wedding at Bukit Merah Club House. It was super fun, super exciting, super fantastic, super joy, superduper EVERYTHING!!!

Alhamdulillah all went well and according to plan (I hope I did great as the maid of honor. =P ). 
And the night of the wedding was magical.
To say that I am happy for my best friend is an understatement. 
Rasanya malam tu, saya senyum lagi over lebar kut dari pengantin. I mean, how can I not?? My best friend of 8 years is finally getting married to the man she truly loves, that fact just makes my eyes all watery. Terharu!!

Seriously, it was very overwhelming. Everything was so beautiful!!!

Let the journey starts. Weeeee~




Mohon laluan untuk OOTD maid of honor~
(BIG THANKS to family pengantin sebab sponsor kita full outfit for the night. Kita suka!!! I love ALL of them [kain untuk buat baju k…

UCAPENDEK SI ARNAB GEMOK 241213

Image
Assalamualaikum

Sorry sorry sorry sorry sorry sebab saya dah laaaaaaaaaama tak update this blog.
Homaiii~so many things happened and all of them were very time-consuming sampai saya takde masa langsung nak online and up kan entry baru.



When the truth is, saya ada soooooooo much to share with korengs semua. Serius BANYAK!!!
So, as this is Christmas's eve and jugak it's nearing New Year, I thought of giving my bloggermoks and readers some special gifts (Read: GiftS. Plural. Ye, ada S ok. Maknanya more than satu).


Sumber: www.arnabcute.com
Wait, what?? Apa dia??
Oh please, save your nagging about how Muslims like me should not be celebrating Christmas and stuffs like that. Saya tahu. Saya juga belajar agama di sekolah dan cukup tunjuk ajar hukum-hakam by my parents. 
Just save it. Save it all to yourself ye. TQVM~

Jadi, keep your mind wide open dan enjoy dua entries berikut saya, yang insyaAllah akan di up kan dalam masa sehari, dua ni. And both entries are gonna be more like a Photobook …