UCAPENDEK SI ARNAB GEMOK 260613

Assalamualaikum

Ada tak korengs pernah terfikir nak pakai clutch or handbag yang design or coraknya one of a kind?? Maksudnya, hanya korengs seorang je ada design or corak tu.


"Eleh, mesti mahal. Designer handbag laa katakan."


Haa, ni saya nak habaq mai. Kita semua boleh ramai-ramai dapatkan clutch or handbag dengan design or corak one of a kind tanpa mengeluarkan berkeping-keping not RM50 yang kita ada (tak seberapa ada actually. Well, at least bagi saya yang belum membina kerjaya ni laa) dalam purse/wallet kita tu.


Seorang kawan saya yang sangat superbly creative akhirnya decided untuk share her talent dengan kita semua. Fairuz Abdul Halim namanya. Sekarang ni dia baru je bukak business page kat Facebook and kita boleh ramai-ramai tempah clutch, handbag, cover document files (untuk nampak lebih stylo time pergi interview gittew~), bantal, and so much more, yang design and coraknya kita boleh personalize kan ikut taste, kehendak, tempolok masing-masing. 


Yang paling bestnya, harga yang kawan saya letakkan untuk setiap tempahan sangatlah berbaloi-baloi.

Tak percaya?? Check her FB business page out:
OnceBeskotInBoredom

P/s: Sekarang tengah ada harga diskaun istimewa. Cepat lari-lari ke sana!!!


Salam menggemok. Toodles~


Assalamualaikum and Have a nice day chuolz!!!



LIKE WHAT YOU SEE? THEN FOLLOW MY BLOG !

Comments

  1. wingwingwing...this is what I like about chu...semangat itu penting!!!walau br de few stuff tp aku terharu babe!mekaseh!!!yihaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. you are welcome noks!!!
      i just do what i think i should.
      so happy for you!!!
      chaiyok, chaiyok!! ^^,

      Delete
  2. Kalau tak pandai nak design, mintak tolong design mcm customer nak bley ke? Harga kira camne ? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Of course boleh dear!!!
      Sila klik link page Once Beskot In Boredom kat atas.
      Pemilik page always bersedia untuk discuss dengan customers on how to design what they want. ^^,

      Delete

Post a Comment

Popular Posts