"SEGMEN REVIEW PERCUMA"

Assalamualaikum

Another segmen coming in ye korengs. Harap maklum~Teehee.

Sebagai blogger baru tumbuh bulu nak berjinak-jinak dalam blogging world ni, saya memang memerlukan nasihat, kritikan membina, and motivations dari otai-otai bloggers. Tak kisah anda lagi tua mahupun muda, itu semua tak penting. Sebab yang membezakan kita adalah pengalaman. Saya ready menerima any pandangan dari abang-abang, kakak-kakak, dan juga adik-adik mengenai apa yang perlu di "improve" kat blog saya ni.

Which is why ai decided to join Segmen Review Percuma ni. 

Tadaa~


Thanks kepada cik blogger cute, Nur Raihanah, yang sudi buat segmen yang, for me, sangat berfaedah ni.
Cheers and lets be blogger buddiesmoks!!! =)
Lets check out her blog:
bajuwarnacoklat.blogspot

Korengs pun rasa seperti nak blog korengs di "review"??

Senang joh, moh le kite --> SEGMEN REVIEW PERCUMA

Salam menggemok. Toodles~


Assalamualaikum and Have a good day chuolz!!!



LIKE WHAT YOU SEE? THEN FOLLOW MY BLOG !

Comments

  1. Selamat bersegment yer dak shumil. :)

    ReplyDelete
  2. Salam perkenalan..follow sini..jom singgah blog che yam...

    http://csmaryam.blogspot.com/2013/05/segmen-review-percuma.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thankiussssssss~
      Visited and followed. =)

      Delete
  3. http://teenagersareawesome.blogspot.com/2013/05/segmen-review-percuma.html

    Ayna singgah sini! Dah follow :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thankiu thankiu~ :)
      Visited and followed.

      Delete
  4. ASSALAMUALAIKUM , DENGAN SUKACITANYA DIMAKLUMKAN DISINI ADA G.A TERBESAR MEI, MEMANG AWESOME . HADIAH TOP REFERRAL SEHINGGA RM150.++ . JOM JOM . ADA BANYAK LAGI HADIAH . ANDA DI TAG #318
    LINK TAGGING :
    http://www.officialsyafiqmuhammad.blogspot.com/2013/05/tagging3.html
    link G.A :
    http://officialsyafiqmuhammad.blogspot.com/2013/05/1st-biggest-giveaway-by-osm.html

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts