11th: SI ARNAB GEMOK MASIH HIDUP

Assalamualaikum

Hello semua!!!

Firstly nak habaq awai-awai, entri kali ni pendek je. Cuma nak meng"inform" semua yang saya masih hidup, cuma kurang gagah. 

Dok aihh, ceq bukan dijangkiti demam virus, mahupun virus-virus cinta (ewahh~). Tapi ceq cuma "jetlag" sket. Last week saya pergi bercuti ke beberapa negeri kat utara Malaysia nun sana. Kelmarin baru pulang semula ke rumah so badan agak lemau, otak agak beku untuk membebel, celoteh panjang dalam blog. 


But, seriously baaaaaaaaaaaanyak gila nak stori tapi gimme some times to berehat-rehat susun semula jadual kehidupan yang dah tunggang-langgang sambil ditimbuni hujanan baju-baju kotor hasil dari trip minggu lepas.


Mohon maaf semua yup. InsyaAllah dalam dua ke tiga hari (max! I promise!!) lagi, saya akan naikkan entri baru and a few photos daripada trip ke utara saya tu ye. Nanti kalau saya rasa ada beberapa value purchases yang saya dah buat sepanjang trip tu, akan saya up kan sekali.


Till then, ni laa kaedahnya rupa saya ketika ini (lebih kurang laa. Please bagi chan ai fenfeeling comel~teehee)




Sementara tu, korengs yang belum join, boleh laa join segmen awesomepowesome ni. Segmen padiaa?? Haa, klik bawah ni kalau nak tahu.

Segmen: Tingkatkan Followers Ke-XXXXX By N.A.D.I.A

Salam menggemok. Toodles~


Assalamualaikum and Have a good day chuolz!!!



LIKE WHAT YOU SEE? THEN FOLLOW MY BLOG !

Comments

  1. zasssss.... terbang ke entry --> Segmen: Tingkatkan Followers Ke-XXXXX By N.A.D.I.A

    ReplyDelete
  2. MARI JOIN MARI JOIN :D
    http://teenagersareawesome.blogspot.com/2013/05/the-first-g-giveaway-by-miss-lulla_14.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. waah menarik ni!!
      thanks for tagging!!! =)

      Delete
  3. hehe..selamat berehat..take ur time dulu.. :) nanti story la puas2..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu ahh tu...
      penat sudah habis, finally.
      dapat jugak up new entry.
      don't forget to check it out~
      TQVM =)

      Delete

Post a Comment

Popular Posts