3rd: GWIYOMI / KIYOMI SI ARNAB GEMOK STYLE

Assalamualaikum

Halu halu chuolz!!!

Kalau korengs semua dah baca entri saya yang lepas, mesti perasan yang saya ada ajak korengs semua praktis gwiyomi kan?
Korengs praktis tak?? Praktis tak??
Kalau blom, apa kata korengs abaikan je gwiyomi guide pic yang saya upload dulu tu. Sebab saya tengok pic tu dah mainstream sangat. Semua blog-blog yang saya pegi, yang dok cakap pasal gwiyomi, semua guna pic tu. 

Saya pikir taste saya unik. Rupanya common. Ciskek. Ahah. Jkjk~Saya tahu kenapa semua bloggers lain pun guna pic yang sama, of coz laa sebab kita semua awesomepowesome. High taste laa wokk. (Ewahh~mentang-mentang laa guna pic yang sama dengan dia, dan-dan laa "high taste" bagai. Cakap jelaa nak up diri sendiri. PUII).


Anyway, sepanjang siang yang busy tadi, ai still tak lupa tahu janji ai terhadap moksmoks kesayangan. Hapoo yang busy nya? Banyakkkkkkkkk kalau nak di"list down"kan tapi senang cerita hari ni tadi ai jadi busy girl (hek eleh "girl" lagi ke ko masalahnya?) laa noks. 


Bukti memang busy 1: Menunggu giliran kat Pejabat Pos Aeon Ayer Keroh (9 orang je pun before giliran saya. But still, penantian itu suatu penyeksaan)




Bukti memang busy 2: Terlalu busy sampai terpaksa makan kat Old Town White Coffee Kopitiam. Selalu saya masak, at least 5,6 lauk gak laa kalau lunch kt rumah *mak ternampak saya menaip ayat ini lalu saya dipukul kerana melakukan penipuan besar*




Bukti memang busy 3: Err, sedang menulih menu apa yang nak dimentekedarahkan.




Bukti memang busy 4: Selalu dapat goyang kaki kat atas katil or atas sofa kat rumah, tapi tadi terpaksa goyang kaki penuh style kat restoran. Kacak tak batang pokok kelapa saya? Kacak tak??




Sebenarnya banyak lagi errands yang I ran siang tadi tapi rasanya tetempat lain tu usah laa saya sibuk ber"camwhoring" kerana khuatir dihalau oleh pak gad pulen. Disebabkan kesedaran sivik yang tinggi dan kewarasan akal yang banyak membantu, hanya beberapa keping sahaja momen ke"busy"an saya sempat dirakam (self cam, so paham-paham jela angle-angle muka segedabak betul-betul depan kamera tu semua. Maafkan saya jika anda sukar melupakan keluasan wajah saya buat beberapa hari. God bless you, my child~).


Back to the gwiyomi topic, sebagai jalan penyelesaian kepada problem penggunaan gwiyomi guide pic yang dah terlalu common tu, tambahan plak dengan janji saya nak ber"gwiyomi" untuk moksmoks sekalian, maka inilah hasilnya. 


Hope you guys pardon me for a little ("little" ke??) bit of insanity a.k.a kesewelan tahap gamp...err, ok, ok. Taknak carut diri sendiri. Comey tak kak ton?? Ahahahahh.


Till I see you guys on my next entry. InsyaAllah new entry will be up soon. 


Salam menggemok. Toodles~


Assalamualaikum and Have a good day chuolz!!!



LIKE WHAT YOU SEE? THEN FOLLOW MY BLOG !

Comments

  1. Gwiyomi...mmg khas utk org shumil2 pun...so, selamat ber-gwiyomi la yer. Kira ok what leh lepak kat Oldtown. Selesa jugak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. nasib baik u kata shumil. kalau "shewel" tadi dah payah dah. ahahahahh.
      tula i kalau g aeon ayer keroh,oldtown tu dah kira cam dapur nombo 2 dah. ekekekekek~~

      Delete
  2. yeay ko dah buat guide untuk gwiyomi. Next, video plisss :P

    pssst pi old town tak ajak..Haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. video tu jauhhhhhhhhhhhhhhh lagik laa kut...sebab aku kan pemalu orangnya. auwwwwww~~
      nak lepak oldtown sama2,turun melaka laa weyh. piauuuu!!! =P

      Delete
  3. Replies
    1. Tak tahu apa nya,cik yui??? ekekekek~

      Delete
  4. Blog yang awesome:)
    saya dah follow blog nhe dan jangan lupa follow balik yerr :)
    Terima kasih~salam ukhuwah
    www.kamarularnizam.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks!!! InsyaAllah i'll be visiting and following back your blog. Selalu-selalu singgah sini,k. Teehee~

      Delete

Post a Comment

Popular Posts